Pehar-up doo Čačak
Solunska 20, Čačak
PIB: 103752977
MB: 20012315
Kontakt: 032/33-44-13
office@peharup.com

Preduzeće za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom „Pehar-Up“ d.o.o. Čačak osnovano je 17. februara 2005. godine sa sedištem u Čačku, u ulici Radnička 24. Osnivač preduzeća je Udruženje paraplegičara Čačak, a od 2012. godine izvršena je promena vlasničke strukture te se kao osnivač upisuje Vlada Republike Srbije. Preduzeće ima 7 zaposlenih i svi zaposleni su osobe sa invaliditetom, od čega je 5 zaposlenih osoba pod posebnim uslovima zapošljavanja (korisnici invalidskih kolica).

Vršimo sklapanje i distribuciju (prodaju) sportskih rekvizita (pehari, medalje, plakete, zahvalnice, diplome i sl.), kao i graviranje pločica za pehare i za druge namene. Ovlaščeni smo distributer i partner salona pehara „MIS Jovanović“ iz Aranđelovca sa kojim uspešno sarađujemo dugi niz godina. Naše preduzeće pored prodaje sportskih rekvizita se bavi i digitalnom kolor štampom na tekstilu, štampom preslikača i nalepnica na foliji, kao i uslugama veza (majice, duksevi, kačketi, radna odela i dr.).

Preduzeće je član UIPS-a.

2021. godine preduzeće je promenilo sedište iz Radničke 24 Čačak, na novu lokaciju Solunska 20, Čačak.

Privredna komora Srbije Excellent SME sertifikatom za 2019. godinu potvrđuje, da je kompanija Pehar-UP doo, u čijem je vlasništvu ova internet stranica, ispunila uslove za izdavanje ovog sertifikata. Osnova sertifikata je kreditni izveštaj i redovno nadgledanje od strane bonitetne kompanije Coface.

Drugi o nama

O preduzeću Pehar-UP

Video prilog: PZS

Video prilog: TV Lav plus

Među najuspešnijim preduzećima u Srbiji za 2017. godinu je i ,,Pehar” koje je osnovalo Udruženje paraplegičara Čačka, procenila je ,,KompaniVol biznis”. Engleska agencija je čačanskoj firmi dala jednu od najvećih bonitetnih ocena ˗ A PLUS.
Izvor: BMedia