Poštovani,

Molimo Vas da pre korišćenja naših usluga, pažljivo pročitate sledeće uslove. Svaka poseta našem sajtu, kao i kupovina, znači da ste ove uslove pročitali i da se slažete sa njima u celosti.

Uslovima korišćenja definisana su pravila pri kupovini koja obezbeđuju kvalitet naše usluge i zadovoljstvo kupaca.
Prodaja iz asortimana je moguća samo pravnim licima ili udruženjenima. Prodaja fizičkim licima putem otkupa posredstvom brze pošte vrši se preko naših prodajnih partnera u Aranđelovcu.

IZJAVA O PRIVATNOSTI

Pehar-UP doo se obavezuje da će čuvati privatnost svih naših kupaca.
Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge.
Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni su odgovorni za poštovanje načela zaštite privatnosti.

UPOTREBA KOLAČIĆA (COOKIES) – SAGLASNOST ZA KORIŠĆENJE KOLAČIĆA

Svrha ove politike o kolačićima je da vas informišemo o upotrebi kolačića ili sličnih tehnologija skladištenja podataka (u daljem tekstu „kolačići“) na našem sajtu PEHARUP.COM.

Kolačići su male jedinice podataka koji skladišti vaš pretraživač na terminalu kako bi sačuvao određene informacije. Kada sledeći put pristupite našem sajtu sa istog terminala, informacije koje se čuvaju u kolačićima će naknadno biti vraćene. Na osnovu informacija koje su sačuvane i vraćene, odgovarajući sajt prepoznaje da ste mu već pristupili i posetili ga sa pretraživača koji koristite na tom terminalu. Mi koristimo ove informacije da bismo prilagodili dizajn sajta i prikaz sadržaja vašem izboru. U tom smislu, samo se kolačić identifikuje na terminalu. Sem toga, vaši lični podaci se skladište tek po dobijanju vaše izričite saglasnosti ili ako je to apsolutno neophodno da biste mogli da koristite ponuđenu uslugu i pristupite joj.

Kolačići koji nisu apsolutno neophodni za usluge na našem sajtu koriste se samo nakon što dobijemo vašu saglasnost. Kada aktivno koristite naš sajt, vi pristajete na korišćenje kolačića ako nastavite da pretražujete sajt nakon što je prikazan baner kolačića.

KOMUNIKACIJA ELEKTRONSKIM PUTEM

Kada posetite peharup.com ili nam pošaljete email poruku, komunicirate sa nama elektronskim putem. Prihvatanjem uslova korišćenja saglasni  ste  da sa nama komunicirate elektronskim putem. Naša komunikacija prema Vama će biti putem elektronske pošte (email) ili obaveštenjima koja ćemo objavljivati na ovom sajtu.

OPISI PROIZVODA

Peharup.com nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće.

CENE PROIZVODA

Sve cene proizvoda navedene na sajtu sa uračunatim PDV-om. Peharup.com ima pravo da otkaže narudžbenicu uz slanje email obaveštenja ili pozivanjem potrošača na osnovu ostavljenih podataka u narudžbenici ukoliko traženi artikal trenutno nije dostupan.

RADNO VREME

Poručivanje na sajtu Peharup.com je omogućeno 24h, 7 dana u nedelji. U slučaju tehničkih problema ili tokom zahvata redovnog održavanja sajt može biti kraći vremenski period nedostupan o čemu ćete biti obavešteni.

PROMENA (AZURIRANJE) PODATAKA NA SAJTU

Pehar-UP doo zadržava pravo da može u svako vreme, bez prethodne najave, promeniti podatke prikazane na bilo kojoj stranici sajta. Posetioci peharup.com nemaju pravo da jednostrano menjaju uslove korišćenja, a svaka eventualna izmena je nevažeća osim u slučaju da se obe strane saglase pisanim putem.

OSTALO

Delimična ili potpuna neprimenjivost ili nezakonitost određene odredbe ovih Uslova korišćenja, neće uticati na punovažnost ostalih odredbi koje ostaju na snazi u celini. Neprimenjiva ili nezakonita odredba će biti zamenjena drugom odgovarajućom odredbom. Saglasni ste da Vaša prava i obaveze proistekle iz ovih Uslova korišćenja ne možete preneti na treća lica bez izričitog pismenog odobrenja Pehar-UP doo.

USLOVI KUPOVINE

Peharup.com je internet prodavnica koja posluje u skladu sa Zakonom o elektronskoj trgovini i svim ostalim važećim zakonima i propisima u Republici Srbiji. Detaljni koraci o načinu na koji možete izvršiti porudžbinu su navedeni na stranici „Kako poručiti„. Molimo Vas da se upoznate sa njima pre nego što obavite kupovinu.

REKLAMACIJE

U slučaju da imate bilo kakvu reklamaciju na proizvod ili našu uslugu budite slobodni da nas kontaktirate. Budite sigurni da smo spremni i sposobni da rešimo svaku nastalu situaciju.

VAŠ NALOG

Ukoliko koristite peharup.com, odgovorni ste za održavanje i poverljivost svog naloga i lozinki koje ste dobili prilikom poručivanja na sajtu. Korišćenjem peharup.com sajta odgovorni ste za sve aktivnosti koje se dešavaju na Vašem nalogu i sa Vašom lozinkom. Maloletnici mogu koristiti peharup.com uz nadzor roditelja ili staratelja. Peharup.com zadržava pravo da odbije pružanja usluga, ukine nalog ili otkaže narudžbenicu ukoliko ustanovi da su prekršeni Uslovi korišćenja. Vaše podatke koje ste naveli prilikom registracije Peharup.com će koristiti radi kupoprodaje proizvoda i uspostavljanja poslovnog kontakta i neće ih koristiti u druge svrhe i neće ih dostaviti trećim licima.

OPŠTI USLOVI KUPOVINE

Posetom ili kupovinom na Internet prodavnici Peharup.com prihvatate Uslove korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se sa pravilima korišćenja. Peharup.com zadržava pravo da bez prethodnog obaveštavanja vrši izmene i dopune ovih Uslova korišćenja.

Hvala na ukazanom poverenju.
Pehar UP doo Čačak